Onderlinge competitie

Gedurende de zomermaanden (van april - oktober) wordt een onderlinge competitie georganiseerd voor de leden van de tennisclub. Elk team bestaat uit minimaal 2 heren en 2 dames.
In deze competitievorm staat gezelligheid voorop.

Normaliter wordt ingedeeld in poules van 7 tot 8 teams, die ieder tegen elkaar spelen.
Elke teamwedstrijd bestaat uit vier onderlinge wedstrijden: een damesdubbel, een herendubbel en twee gemengde spelen, zodat elke deelnemer 2 wedstrijden speelt. Elke wedstrijd duur 45 minuten en de games worden doorgeteld. Per teamwedstrijd wordt een wedstrijdverslag ingevuld zodat de stand bijgehouden kan worden op het publicatiebord in het paviljoen en via de website.

Normaliter betekent een eerste plaats promotie naar een hogere poule en een laatste plaats degradatie naar een lagere poule. De Technische Commissie, die verantwoordelijk is voor de organisatie, kan besluiten hier van af te wijken indien teams uitvallen / veranderen of wanneer niet alle partijen in een poule gespeeld zijn.

De inschrijfformulieren zijn meestal medio februari, na een aankondiging per nieuwsbrief en/of op de website, te downloaden van de website.

Klik hier voor de editie 2016

Doorgeven uitslagen via e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Hierbij graag vermelden:

- Uitslag:  .. - ..

- Uitslag in het voordeel van: (naam captain)

- Namen beide teamcaptains