Ledenadministratie

Meer informatie aanvragen of lid worden?

Indien u lid wilt worden of meer informatie wilt over onze vereniging, kunt u contact opnemen met Elzemiek.
Elzemiek is te bereiken op telefoonnummer 06-20369174.
Zij is heel graag bereid om uw vragen te beantwoorden en u na aanmelding thuis te maken in de vereniging.

Om je aan te melden, kun je het inschrijfformulier invullen. Let op: Bij inschrijving dient een goed lijkende pasfoto ge-upload te worden.

 

Lidmaatschap

De contributie voor leden bedraagt per 1-1-2023:

Senioren

€ 150,00 / jaar

Junioren

€ 65,00 / jaar

Pupillen

€ 50,00 / jaar
(eerste jaar € 25,00 / jaar)

 

Senioren Zij die op de 31ste december van het betreffende jaar 18 jaar of ouder zijn
Junioren Zij die op de 31ste december van het betreffende jaar 17 jaar of jonger zijn
Pupillen Zij die op de 31ste december van het betreffende jaar 11 jaar of jonger zijn

Het entreegeld € 11,50 dient te worden betaald door diegenen die vorig jaar geen lid of donateur waren van TV Waesbeeck.

 

Donateurs

Ook wel "rustend lid" genoemd. Dit zijn de leden die vanwege bijvoorbeeld een blessure (tijdelijk) niet tennissen. Donateurs betalen € 15,00 en ontvangen ook de digitale nieuwsbrief.

 

Welkomstaanbod jeugd

Omdat we graag nog meer kinderen actief willen laten sporten en omdat we graag een gezellige, drukke jeugdafdeling willen, doen we je een mooi aanbod:

Pupillen (kinderen die op de 31ste dec. van het betreffende jaar 11 jaar of jonger zijn)

  • Betalen het eerste halfjaar geen lidmaatschapsgeld. Zij worden dus lid voor een jaar en betalen 25 euro voor het eerste jaar i.p.v. 50 euro.
  • Pupillen krijgen het eerste half jaar een gratis racket in bruikleen.
  • Pupillen krijgen ook nog ongeveer 23,- reductie op het lesgeld. Voor alle informatie over de Opstaptraining, klik hier.

Junioren (kinderen die op de 31ste dec. van het betreffende jaar tussen 12 en 17 jaar zijn)

  • Betalen minder lidmaatschapsgeld dan senioren, 65 euro i.p.v. 145 euro per jaar (zolang zij junior zijn).
  • Junioren krijgen van ons in hun eerste lesseizoen een korting op het lesgeld van 50% (in een groep van minimaal 6 personen).

 Naast bovenstaand welkomstaanbod doen we nog meer!

Onze actieve jeugdcommissie zorgt inschrijvingen voor de verschillende jeugdcompetities via de KNLTB. Daarnaast organiseert ze per kalenderjaar nog zeker vier verschillende activiteiten voor onze jeugdleden.

Mocht dit je overgehaald hebben om je aan te melden als nieuw lid dan ontvang je snel een bericht van ons, we maken dan een afspraak om het park te laten zien en alles uit te leggen zodat je zelf onbeperkt gebruik kunt gaan maken van de tennisvelden.

Mocht je nog vragen of ideeën hebben, mail dan gerust naar de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Zomer/Winter Challenge

Een tijdelijk lidmaatschap voor een gereduceerd tarief.
Klik hier voor meer informatie.

 

Introductiepas

Om kennis te maken met de tennissport bestaat de mogelijkheid van een introductiepas. Met deze introductiepas kan men gedurende een maand gebruik maken van de accomodatie. Kosten hiervoor bedragen € 11,50 en € 5,00 borg. Wordt men na deze maand lid hoeft men geen entreegeld meer te betalen.

 

Introducépas

Wil men een kennis uitnodigen voor een uurtje tennis dan bestaat de mogelijkheid hiertoe. Dit voor € 5,00 per keer.
Introducees zijn alleen toegestaan wanneer de baanbezetting dit toelaat, dus bij voorkeur overdag.
Wanneer er weinig ruimte op de baan is, omdat op voorhand al banen gereserveerd zijn voor bijvoorbeeld Wintermix, toernooien, competities en/of trainingen, geven we de eigen leden voorrang en is het niet mogelijk iemand te introduceren.

 

Nieuwe foto op ledenpas

Personen die een nieuwe pasfoto op hun pasje willen dienen die deze voor 31 december aan te leveren bij de ledenadministratie. Zie hieronder voor het adres. De pasfoto mag ook digitaal worden aangeleverd via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., maar dient dan een minimale afmeting te hebben van 300x400 pixels.