Trainingen

Gedurende het hele jaar worden er trainingen verzorgd. het zomerseizoen loopt van 1 april tot 1 oktober en het winterseizoen loopt van 1 oktober tot 1 april. In de schoolvakanties wordt er in pricipe geen training gegeven.

Jeugdtrainingen

De kinderen van 4 t/m 12 jaar krijgen les volgens het Tenniskids programma. Tenniskids is geheel afgestemd op de leeftijd en mogelijkheden van kinderen. Daardoor leren ze het spel razendsnel spelen. Vier kleuren brengen hun vooruitgang in kaart: blauw, rood, oranje en groen. Bij iedere kleur horen andere leeftijden, baangroottes en balsoorten.

Meer weten? Vraag uw trainer of neem een kijkje op www.tenniskids.nl

De kinderen van 13 t/m 16 jaar krijgen van TV Waesbeeck, als stimulans om te gaan tennissen en les te nemen, in hun eerste lesseizoen een lessubsidie van 50% (in een groep van minimaal 6 personen). Is uw kind nog geen 13 jaar? Dan is de Opstaptraining misschien iets voor uw kind.

Opstaptraining

De Opstaptraining is bedoeld voor kinderen (basisschoolleeftijd) die kennis willen maken met de tennissport. Uw kind krijgt het hele winter- of zomerseizoen tennisles inclusief een gratis tennisracket en hoeft nog geen lid te worden van TV Waesbeeck. Uw kind krijgt les volgens het Tenniskids programma. Tenniskids zorgt voor uitdaging en succesbeleving. Daarnaast mag uw kind ‘vrij’ tennissen, krijgt een tijdelijk lidmaatschapspasje en kan deelnemen aan alle jeugdactiviteiten. Alleen gym-/sportkleding en sportschoenen zonder noppen zijn voldoende. Na de opstaplessen kunt u beslissen of u uw kind wilt laten doorstromen naar de reguliere jeugdtraining. In dat geval is het lidmaatschap van de vereniging wel verplicht. Van deze opstapregeling kunt u per kind éénmaal gebruik maken.

Training Senioren

Tennisles nemen is de meest makkelijke manier om uw tennisspel te verbeteren. Wilt u beginnen met tennis dan is het nemen van tennisles helemaal een aanrader. Dankzij de tennisles leert u op een leuke manier meer mensen binnen de tennisvereniging kennen. Niet alleen de andere lesgenoten, ook de trainer en andere leden van de club. Helemaal als u nog niemand op de vereniging kent, is dit de beste introductie en een goede mogelijkheid om andere leden te ontmoeten met wie u naast de training nog eens een keer kunt spelen.

TENNISenzo biedt complete trainingen aan voor spelers van elk niveau. Van recreatief tot competitief en van beginnend tot toernooispeler. Door te werken in kleine groepen is er veel aandacht voor de individuele tennisser. Naast de groepslessen bestaat de mogelijkheid om privélessen te volgen. Ook zijn er trainingen speciaal voor de competitieteams. In deze trainingen behandelen we veel tactiek en het spelen met elkaar in verschillende wedstrijdsituaties. Trainingen worden aangeboden op diverse dagen van de week, zowel overdag als ‘s avonds.

Wilt u uw spel naar een hoger niveau tillen, aarzel niet en meld u aan.

U bent van harte welkom bij ons!

Algemeen Algemene voorwaarden Inschrijfformulieren Trainingen